Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

SSC Napoli
vs
Lazio

Se Serie A-kampen mellom Napoli og Lazio med live stream

Det meste er avgjort i toppen av Serie A-tabellen før den siste serierunden for sesongen, men det er fortsatt artig når to av topplagene som begge er i god form møtes til duell.

Og det er akkurat det som skjer på Stadio San Paolo lørdag kveld, når Napoli og Lazio møtes. De to klubbene er begge sikret Europacup-spill neste år, men Lazio har enda muligheten til å sikre sdeg andreplassen på Serie A-tabellen.

Napoli vant Coppa Italia, og er dermed sikret en plass i Europa League sitt gruppespill neste sesong. I Serie A har de ingen andre muligheter enn å havne på syvendeplass, etter det som har vært en skuffende ligasesong for laget fra Sør-Italia.

Lazio har hatt en fantastisk sesong, og ligger for øyeblikket på fjerdeplass på tabellen med 97 poeng. Det er samme poengsum som Atalanta på tredjeplass, og ett mindre enn Inter på andreplass. De to sistnevnte klubbene spiller for øvrig mot hverandre på samme tidspunkt som dette oppgjøret.

Med uavgjort i den kampen vil med andre ord Lazio ta andreplassen i Serie A med seier her. Om den andre kampen skulle ende med seier til ett av lagene vil det bli tredjeplass for lazio om de vinner mot Napoli.

Hvem vinner av Napoli og Lazio?

Vi ser på Lazio som små favoritter her. Og det har med å gjøre at de har vist best form denne sesongen, og at Napoli på grunn ac korona ikke har den hjemmebanefordelen som de vanligvis vill hatt.

Dessuten har hjemmelaget ingenting annet enn æren å spille for, mens Lazio fortsatt har muligheten til å klatre to plasser på tabellen, og dermed bli kronet som Italias nest beste lag når det settes sluttstrek over sesongen 2019/2020.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Dries Mertens hos Napoli og Ciro Immobile hos Lazio.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Serie A så er det flere muligheter for deg som boende i Norge. Unibet for eksempel, kommer til å sende denne og alle andre Serie A-kamper for alle sine aktive kunder.

Å være aktiv kunde vil si at du enten har penger på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Du kan les mer om hvordan du live straemer fotball hos Unibet nedefor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser