SSC Napoli
vs
Inter

Se kampen mellom Napoli og Inter i Coppa Italia med live stream

Det er klart for semifinale-kamper i Coppa Italia denne uken, og På Stadio San Paolo i Napoli skal Napoli forsvare sin sterke 1-0-ledelse fra det første oppgjøret mot Inter i Milan.

Det var et meget sterkt resulat for et Napoli-lag som har slitt i store deler av sesongen, men som endelig begynner å se ut som sitt gamle jeg igjen.

Inter har vært ett av tre store form-lag i Italia denne sesongen, sammen med Juventus og Lazio. Man er fortsatt med i kampen om Serie A-trofeet, og kan i tillegg krone en flott sesong med tittelen i Coppa Italia.

Napoli er ikke lenger med i kampen om Serie A-tittelen, eller, det har de forsåvidt aldri vært denne sesongen. Men kan nå altså "redde" sesongen ved å ta seg til finalen i Coppa Italia, hvor man møter enten Juventus eller Milan.

Dette blir den tredje gangen de to klubbene møtes denne sesongen. Som nevnt vant Napoli det første oppgjøret i semifinalene av Coppa Italia, mens Inter vant 3-1 borte mot Napoli i den første av to oppgjør i Serie A denne sesongen. På grunn av korona-krisen skulle denne kampen egentlig blitt spilt i mars, men det er bedre sent enn aldri som man sier. Nå er det endelig klart for Coppa Italia-avslutning, og det blir meget spennende å se hvem av de to lagene som kommer seg til Stadio Olimpico i hovedstaden.

Hvem vinner av Inter og Napoli?

Dette kan bli meget spennende. Inter må fremover for å snu det vanskelige resultatet de fikk i den første kampen på hjemmebane, og det kan åpne opp for store rom for et Napoli-lag nå som igjen oser av selvtillit.

Og det tror vi de kan lykkes med, og at vi dermed får en meget åpen fotballkamp, mellom to lag som nå er i meget god form. Det kan bli gøy for oss nøytrale seere.

Se opp for:

Dries Mertens hos Napoli og Romelu Lukaku hos Inter. De to absolutt største stjernene på de to lagene.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen så har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig se den gratis hos Unibet, så lenge du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia, i tillegg til kamper fra flere store ligaer som Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Championship og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Coppa Italia?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser