SSC Napoli
vs
Inter

Se kampen mellom Napoli og Inter i Coppa Italia med live stream

Det er klart for semifinaler i den italienske cupen, også kjent som Coppa Italia, og først ut er en real klassiker mellom et formsvakt Napoli og et høytflyvende Inter.

Begge de to klubbene spilte i helgen Serie A-fotball, i det som var to vidt forskjellige opplevelser. Napoli tok imot Lecce på hjemmebane, i det som på papiret burde være en komfortabel hjemmeseier.

Men Lecce sjokkerte storklubben, og bortelaget stakk til slutt av med alle tre poengene, etter at de vant kampen 3-2.

Det så også ut som Inter måtte se alle poengene glippe på hjemmebane, da byrival AC Milan ledet 2-0 til pause på Stadio Giuseppe Meazza.

Men Inter sørget for en gedigen snuoperasjon i den andre omgangen, og vant til slutt hele 4-2 mot laget fra samme by, og som de deler stadion med.

Dermed er Inter fortsatt for alvor med i kampen om Serie A-tittelen denne sesongen. Etter 23 spilte kamper er man faktisk ligaleder, etter at Juventus tapte i helgen.

Man er a poeng med de regjerende mesterne, mens Lazio bare er ett poeng bak der igjen.

Napoli sliter voldsomt, og med kun 30 poeng på 23 kamper begynner Europacup-plass neste sesong å være i fare for den italienske storklubben.

Hvem vinner av Napoli og Inter?

Det gjør nok Inter. Den formen som Napoli er i nå, bør nok de først og framst konsentrere seg om å gjøre det bedre i Serie A. Inter kommer med masser av selvtillit, og bortsett fra Juventus, med den beste troppen i Serie A per dags dato.

Vi tror det ender 1-3.

Vinneren møter vinneren av den andre semifinalen mellom Milan og Juventus.

Se opp for:

Romelu Lukaku hos Inter og Lorenzo Insigne hos napoli.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Serie A og Coppa Italia.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Coppa Italia?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser