SSC Napoli
vs
Barcelona

Se Europa League-kampen mellom Napoli og Barcelona med live stream

Det er klart for andre og siste kamp i den første utslagsrunden i Europa League, der Napoli og Barcelona skal bli enige om hvem som går videre til neste runde.

Det er 1-1 etter det første oppgjøret på Camp Nou, der Piotr Zielinski og Ferran Torres scoret de to målene, og som sørger for at det er helt åpent før kampen på Stadio Diego Armando Maradona.

Det er litt kapasitetsbegrensninger i Italia fortsatt, så det vil ikke være et fullt stadion som møter de to lagene, som selvsagt gjør at hjemmebanefordelen ikke er like ekstrem som den ville vært om det var fullsatt.

Barcelona kommer fra en komfortabel 4-1-seier mot Valencia på bortebane i La Liga, og med formen de har funnet hjemme i Spania nå ser Champions League neste sesong mer og mer sikker ut.

Men det er stadig kamp fra både Athletic, Sociedad og Betis om den siste plassen, så å vinne Europa League kan være gull verdt i så måte.

Napoli har hatt en god sesong i Serie A, og er fortsatt for alvor med i kampen om scudettaen, sammen med Milan og Inter. Men i helgen ble det kun 1-1 borte mot Cagliari.

Hvem vinner av Napoli og Barcelona?

Denne er tøff, men jeg føler Barcelona er det av de to lagene som er i best form om dagen, og ser på de som små favoritter.

Men denne kampen kan slå begge veier, men holder en liten knapp på gjestene fra Catalonia, og går for en knepen borteseier.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Lorenzo Insigne hos Napoli og Ferran Torres hos Barcelona.

TV og live stream

Om du har lyst til å se dette oppgjøret fra Conference League så er det TV 2 som har rettighetene og kampen er derfor sendt på deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV2 Play.

Men om du har lyst til å se mer fotball på nett så er det andre gode alternativer, som Unibet. Les mer om hvordan du ser gratis fotball hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser