Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

SSC Napoli
vs
AC Milan

Se Serie A-kampen mellom Napoli og AC Milan med live stream

Etter to ukers pause i kalenderen på grunn av landslagspausen skal Jens Petter Hauge, Zlatan Ibrahimovich og resten av Milan-laget igjen spille kamp søndag, når det venter en tøff bortekamp mot Napoli i Serie A.

Jens Petter hauge fikk aldri spilt landskamp denne landslagspausen, av grunner vi nå alle vet. Han var aktuell for den siste kampen med reservelaget mot Østerrike, men så viste det seg at hans positive prøve fra når han hadde corona var en såkalt falsk positiv.

Dermed kan det godt være han er aktuell for å spille i dette oppgjøret, med tanke på alle de andre Milan-spillerne som har spilt både to og tre landskamper de siste to ukene.

Det hadde vært meget interessant å se en av våre aller mest lovende spillere få prøve seg i Serie A mot en såpass god motstander som det Napoli er.

Etter syv kamper leder Milan Serie A-tabellen med sine 17 poeng, to mer enn Sassuolo og fire mer enn Juventus på femteplass.

Napoli er plassert på tredjeplass, tre poeng mindre enn det Milan har etter at syv kamper er spilt i Serie A.

Hvem vinner av Napoli og Milan?

Milan er små favoritter her, men det kommer til å bli jevnt, og Napoli har vist at de etter en svak fjorårssesong er tilbake for å kjempe i toppen denne sesongen.

Det blir spennende å se hvilken av de to troppene som har hatt hardest landslagspause, og hvem som har fått mest hvile og oppladning. Vi tror det er Milan.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Lorenzo Insigne hos Napoli og Zlatan Ibrahimovich hos Milan.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser