Sparta Prague
vs
AC Milan

Se den norske duellen i Europa League mellom Sparta Praha og AC Milan med live stream

Vi er klare for den siste spilledagen i denne utgaven av Europa Leagues gruppespill, og for en avslutning vi får, ikke minst i gruppe H, der Milan og Lille skal kjempe om førsteplassen i gruppen.

Milan møter Sparta Praha på bortebane, mens gjester Celtic på Celtic Park. Før denne runden er Lille plassert på førsteplass med 11 poeng, og vil dermed ta gruppeseieren med en seier borte mot Celtic.

For Milan sin del befinner de seg ett poeng bak, og må vinne, og håpe på hjelp fra Celtic, om de skal ta gruppeseieren, og dermed sikre seg å ikke møte et tredjeplassert lag fra Champions League-gruppespillet.

Milan er i fantastisk slag om dagen, og vår egen Jens Petter Hauge er blitt en stor bidragsyter i den gode sesongen de har i Milano. Forrige uke scorte han et nydelig mål mot celtic, og i helgen startet han angrepet som sørget for at man gikk opp i 3-1 borte mot Sampdoria.

Sparta Praha har vunnet alle ligakampene så langt denne sesongen utenom én, og bergenseren Andreas Vindheim er fast på laget til den tsjekkiske storklubben.

Hvem vinner av Sparta Praha og AC Milan?

Milan er ganske klare favoritter her. Sparta Praha er et godt lag, men ser man på Milan nå, og ikke minst resultatene i år, så er det et lag som kommer til å kjempe om å vinne hele denne turneringen.

Sparta Praha har heller ingenting annet enn æren å spille for, og vi er trygge på at Milan-laget har den rutinen og motivasjonen til å ta med seg alle tre poengene her.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Lukáš Juliš hos Sparta Praha og JP Hauge hos AC Milan.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Europa League så er det TV 2 som har rettigehetene til å sende kampen, og hele turneringen, i Norge.

Derfor kan du se denne og alle andre kamper fra Europa League hos en av TV 2 sine sportskanaler, og på strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Om du har lyst til å se mer fotball med live stream på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser