Southampton
vs
Manchester City

Se kvartfinalen i FA-Cupen mellom Southampton og Manchester City med live stream

Denne helgen blir de fire kvartfinalene i FA-Cupen unnagjort, og det er flere interessante kamper på menyen, blant annet når Manchester City tar turen til St. Mary's stadion for å møte Southampton.

Gjestene kommer selvfølgelig som store favoritter til dette oppgjøret, men Mohamed Elyounoussi og co kan selvsagt skape problemer for de fleste Premier League-lag, selv ligaleder City.

Southampton har ikke hatt kamp i midtuken, og dermed fått en uke spillefri siden det skuffende 1-2-tapet hjemme for Watford, der Moa var spilleren som sto for hjemmelagets mål.

Manchester City har heller ikke spilt denne midtuken, og har fått nok av tid til å tenke over hvorfor de ikke klarte mer enn 0-0 borte mot Crystal Palace forrige helg.

Manchester City er selvsagt sammen med Liverpool de store favorittene til å løfte trofeet i FA-Cupen denne sesongen, som de gjorde sist i 2019.

Hvem vinner av Southampton og Manchester City?

Som nevnt tidligere ser jeg på gjestene som enorme favoritter i denne kampen, og det vil være merkelig om de ikke tar å så vinner i ettermiddag.

Southampton skal ikke ha mye å stille opp med, men det blir spennende å se om landslagsspiller Moa kan fortsette den gode formen han har hatt i det siste med mange målpoeng.

Jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Mohamed Elyounoussi hos Southampton og Kevin de Bruyne hos Manchester City.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra FA-cupen, så finnes det flere gode alternativer for deg, blant annet Unibet. Unibet sender alt av kamper fra FA-cupen til alle sine aktive kunder.

Å være aktiv kunde vil si at du enten har plassert et bet de siste 24 timene, eller har penger disponibelt på kontoen.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser