Kampprogram

Southampton
vs
Arsenal FC

Se Premier League-kampen mellom Southampton og Arsenal med live stream

Det begynner virkelig å tette seg til i Premier League nå, og lørdag møtes to klubber som gikk på hver sin smell forrige helg, og som begge behøver tre poeng i hver sin ende av tabellen.

Southampton og Arsenal, med henholdsvis Moa Elyounoussi og Martin Ødegaard i troppene, møtes til dyst på St. Mary's stadion på Englands sørkyst.

Southampton er ikke i en umiddelbar nedrykksfare, men med tre poeng til så er de nærmest sikret å spille i Premier League også neste sesong. For med syv kamper igjen å spille har Southampton 12 poeng å gå på ned til nedrykksplassene.

Landslagsving Mohamed Elyounoussi har virkelig fått fart på Southampton-karrieren denne sesongen, og har blitt fast inventar i klubbens startellever.

En annen landslagsspiller som virkelig har fått fart på karrieren er Martin Ødegaard, som nå kanskje er Arsenals beste og viktigste spiller.

Selv om det ikke har gått så godt for Arsenal den siste tiden, og et 1-2-tap for Brighton på hjemmebane sist helg sørget for at de har havnet i bakleksen i kampen om fjerdeplassen med Tottenham.

Hvem vinner av Southampton og Arsenal?

Arsenal er nok favoritter her, men det er neimen ikke mye om å gjøre før Southampton er det, siden de er hjemmelaget, i en kamp mellom to klubber ute av form.

Men med Martin Ødegaard, som scoret et fantastisk flott mål forrige helg, så tror jeg Arsenal tar dette, og dermed fortsatt gir Spurs kamp om den viktige fjerdeplassen.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Mohamed Elyounoussi hos Southampton og Martin Ødegaard hos Arsenal.

TV og live stream

Det finnes kun én mulighet for å se Premier League i Norge, og det er via TV 2, som sender kampen både på sine sportskanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men om du ønsker å se mer fotball på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball på nett gratis med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser