Slavia Prague
vs
Arsenal FC

Se Europa League-returen mellom Slavia Praha og Arsenal med live stream

Det er klart for returmøter i Europa Leagues kvartfinaler denne torsdagen, og i Praha skal Arsenal ut i en tøff duell mot Slavia Praha, etter at de kun klarte 1-1 hjemme på Emirates sist uke.

Med et bortemål og uavgjort med seg hjem til Tsjekkia er det hjemmelaget som er små favoritter i dette oppgjøret, og Arsenal skal virkelig spille på sitt beste nivå denne sesongen om de skal sikre avansement til semifinalene.

Forferdelige resultater i Premier League sørger for at å vinne Europa League trolig er eneste måten å sikre seg Europacup-spill neste sesong.

Etter 3-0-seieren over Sheffield United i helgen er Arsenal plassert på niendeplass på Premier League-tabellen, fire poeng bak syvendeplassen, som kan gi Europa League-plass.

Slavia Praha er på sin side soleklare ligaledere i Tsjekkia, og kun teori kan frata dem nok en hjemlig tittel, og Champions League-kvalifisering neste sesong.

Hvem vinner av Slavia Praha og Arsenal?

Som nevnt tidligere ser vi på hjemmelaget som små favoritter, men det er en svært åpen kamp, og det er jo ingen tvil om at Arsenal på papiret har det desidert beste laget av de to.

Problemet for Arteta har vært å få det til å fungere i praksis, og der har hjemmelaget vist denne sesongen at de er utrolig samspilt. Vi tror Slavia tar en sterk seier og sikrer avansement.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Stanislav Tecl hos Slavia Praha og Martin Ødegaard hos Arsenal.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne svært interessante kampen fra Europa League, så er det TV2 som har rettighetene til å sende Europa League i Norge.

Kampen er derfor tilgjengelig på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Om du vil se mer fotball online, så er Unibet et godt bud. Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser