Kampprogram

Sevilla
vs
Real Madrid

Se La Liga-kampen mellom Sevilla og Real Madrid med live stream

La Liga ruller videre, og Real Madrid begynner å være i skikkelige problemer, både her og ellers i sesongen. Martin Ødegaard og co kommer fra 0-2 borte mot Shakhtar i midtuken i Champions League, og er i overhengende fare for å ikke avansere til Champions League-sluttspillet eller Europa League-sluttspillet.

Nå venter Sevilla på bortebane i La Liga, en meget tøff kamp der et tap kan putte dem fullstendig på sidelinjen også i hjemlig liga. En hjemmeseier her vil både sende Sevilla forbi Real Madrid på tabellen, og om andre resultater går mot "Los Blancos" vil avstanden til tabelltoppen være hele 10 poeng etter 11 spilte ligakamper.

Martin Ødegaard har ikke vært heldig med hvilken sesong han har fått sitt gjennombrudd i, men Ødegaard har faktisk vært en av de bedre spillerne når han har vært på banen, og kan ikke klandres for Real Madrids svake form.

Men sesongen er enda ung, og kjenner vi Real Madrid rett så slår de tilbake, sikrer seg avansement i Champions League, og kommer etter hvert til å bite godt fra seg i La Liga, selv om tittelen trolig er litt i det fjerne.

Hvem vinner av Sevilla og Real Madrid?

Men om det begynner å snu allerede her mot Sevilla på bortebane er vi mer usikker på, for Sevilla er i meget god form og står med tre strake seire i ligaen, og har i tillegg sikret seg avansement i Champions League.

Real Madrid har tre kamper uten seier i La Liga, noe som er svært, svært uvanlig. Uten seier her vil Real Madrid gå fire kamper uten seier, noe som nærmest aldri skjer for hovestadslaget.

Vi tror ikke det ender med seier til Sevilla, men er svært usikker på Real Madrid. Derfor tror vi at det kommer et uavgjortresultat her.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Youssef En-Nesyri hos Sevilla og Isco hos Real Madrid.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra La Liga så har vi gode nyhter til deg. Unibet sender alle kamper fra La Liga til alle sine aktive kunder.

I tillegg sender de andre store ligaer som Serie A og Bundesliga, og alt er tilgjengelig via live stream på nett til alle som er kunder hos dem.

Les mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser