Sevilla
vs
Barcelona

Se Copa del Rey-semifnalen mellom Sevilla og Barcelona med live stream

Vi er klare for semifinaler i Copa del Rey, den tradisjonsrike spanske nasjonale cupen, denne uken, og det mest interessante oppgjøret får vi på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan i Sevilla, der Sevilla tar imot Barcelona til et meget interessant oppgjør.

Kampen er den eneste i semifinalen mellom de to klubbene, med andre ord får vi ikke et returoppgjør, og alt skal avgjøres på stadion i kveld.

Dermed kan vi få et intenst oppgjør, der alt skal avgjøres, og kanskje blir det straffesparkkonkurranse, noe vi som nøytral seer hvertfall ønsker å se.

Men Messi og co er i bedre form enn i starten av sesongen, og derfor kan det bli tett og jevnt, da Sevilla også har gjort det meget godt i La Liga denne sesongen.

Vi forventer at begge lagene topper startellleveren, og at vi dermed får et fullverdig toppoppgjør fra Spania å kose oss med på TV-skjermen denne kalde februar-kvelden.

Hvem vinner av Sevilla og Barcelona?

Det er Sevilla som er små favoritter her i vår bok, mest fordi de er på hjemmebane, og fordi Barcelona har vært veldig ustabil denne sesongen.

Vi tror dette er en meget god mulighet for hjemmelaet å ta en sterk seier mot rivalene, og sikre seg en mulighet til å sikre seg nok en tittel.

Barcelona har mer enn nok med å henge med i La Liga denne sesongen, og har trolig ikke Copa del Rey øverst på prioriteringslisten.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Luuk de Jong hos Sevilla og Messi hos Barcelona.

TV og live stream

Heldigvis for alle som er glade i spansk fotball sender Unibet alle kamper fra Copa del Rey og La Liga med live stream online til alle sine kunder.

I tillegg til både Copa del Rey og La Liga sender Unibet live stream av kamper fra både Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Championship, Eredivisie og flere titalls andre ligaer.

Hvordan ser jeg Copa del Rey?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser