Kampprogram

Schalke 04
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom Schalke 04 og Borussia Dortmund med live stream

Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund tok en meget sterk 3-2-seier borte mot Sevilla i Champions Leagues utslagsrunder i midtuken, og møter lørdag kveld et Schalke-lag som nærmest allerede er klar for nedrykk til 2. Bundesliga på bortebane.

Med ni fattige poeng på hele 21 kamper er Schalke helt nederst på tabellen, hele ni poeng bak sikker plass, og det er bare 13 kamper igjen å spille.

Det er ingen nedrykksfare for Borussia Dortmund, men med kun én seier på de siste seks ligakampene har de gulkledde falt som en stein på tabellen, og befinner seg nå helt nede på en sjetteplass.

Det er seks poeng opp til Champions League-plassene, mens ligaleder Bayern Munchen har fullstendig parkert dem, og er hele 16 poeng foran på tabellen.

Dermed har Dortmund mer enn nok med å rpøve å sørge for at det blir et Champions League-eventyr også neste sesong. Det må de enten havne på fjerdeplass i ligaen for, eller vinne årets utgave av Chamions League.

Hvem vinner av Schalke 04 og Borussia Dortmund?

Her er Borussia Dortmund storfavoritter. Schalke har tatt to fattige poeng på sine siste seks kamper, et enda dårligere snitt enn de har totalt så langt denne sesongen.

Haaland er i storform, og har scoret tre mål på sine siste to kamper. Vi er sikker på han fortsetter her, og at Schalke blir sendt enda næmere nedrykk til 2. Bundesliga.

Vi tror det ender 0-3.

Se opp for:

Mark Uth hos Schalke 04 og Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så har vi gode nyheter til deg. Unibet sender nemlig alle kampene fra Bundesligaen til alle sine aktive kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser