Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Sassuolo
vs
AC Milan

Se Serie A-kampen mellom Sassuolo og AC Milan med live stream

Det er helgen før den store dagen, og i Italia er det full runde med Serie A-fotball hele helgen. For oss nordmenn er det spesielt en kar som er spesielt interessant, og det er selvsagt Milans Jens Petter Hauge.

De spiller obortekamp i helgen, og det er Sassuolo som er motstanderne på motsatt banehalvdel. Milan kommer til kampen som store favoritter, selv om de bare klarte uavgjort i sin forrige bortekamp nå i midtuken.

Og det så lenge ut til at Milan skulle tape kampen, og dermed tape sin første kamp i Seria A for sesongen. Men de reddet ett poeng på overtid, og dermed er Milan fortsatt det førende laget i Serie A. Men det er kun ett poeng ned til Inter på andreplass.

For Sassuolo sin del så har det gått ganske bra så langt, og utrolig nok har det lille laget kun tapt én kamp av 12 mulige så langt denne sesongen.

Det sørger for at de er plassert helt oppe på en femteplass på tabellen, kun fem poeng bak Milan på førsteplass. Det er a poengsum som Napoli og bare ett mindre enn Juventus.

Hvem vinner av Sassuolo og AC Milan?

Det er nok Milan som er favoritter her, men tatt formen til Sassuolo i betrakning, så kommer dette til å bli tettere enn det mange kanskje tror.

For Milan har ikke vært uovervinnelige denne sesongen, selv om de kun ha tapt én kamp så langt, hjemme mot Lille.

Men det er nok Milan som stikker av med alle tre poengene, og dermed sørger for at de fortsatt er på topp av Serie A-tabellen når vi feirer jul neste uke.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Francesco Caputo hos Sassuolo og Jens Petter Hauge hos AC Milan.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser