Sarpsborg 08
vs
Rosenborg

Se Eliteserie-kampen mellom Sarpsborg 08 og Rosenborg med live stream

Som det seg hør og bør på andre påskedag er det klart for full Eliteserie-runde, og det er duket for flere spennende oppgjør på kalenderen, ikke minst kampen mellom Sarpsborg 08 og Rosenborg.

Det er en kamp mellom to av medaljekandidatene denne sesongen, og det er trolig to lag som begge går for seier i denne kampen.

Rosenborg er alltid en medaljekandidat, og kanskje også til og med gullkandidat denne sesongen, selv om prestasjonene ikke har vært all verden i oppkjøringen.

Sarpsborg 08 er medaljekandidater på grunn av de gode resultatene i treningskampene, og dermed blir de sett på som kandidater til å ta medalje.

Hvem vinner av Sarpsborg 08 og Rosenborg?

Rosenborg er nok svake favoritter her, og det er trolig et bortelag som kommer her for å ta med seg alle tre poengene hjem til Trondheim.

Men Sarpsborg er ikke et dårlig lag, og de kommer til å ønske å vinne alle kampene sine på hjemmebane denne sesongen. Jeg har en følelse av at dette blir en av dem.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Guillermo Molins hos Sarpsborg 08 og Noah Holm hos Rosenborg.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra Eliteserien så er det Discovery som har rettighetene, og kampen blir derfor sendt på en av Eurosport sine kanaler og på strømmetjenestene Eurosport Player og Dplay.

Men om du ønsker å se annen sport og fotball med live stream så er Unibet et godt alternativ for deg. Du kan lese mer om hvordan du streamer fotball gratis på nett hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser