Kampprogram

Sandefjord
vs
Vaalerenga

Se Eliteserie-kampen mellom Sandefjord og Vålerenga med live stream

Vi er klare for en ny runde med Eliteserie-fotball, etter en nesten to uker lang pause på grunn av landslagsfotball.

Og hovedkampen i den 21. runden av Eliteserien 2020 er oppgjøret mellom Sandefjord og Vålerenga på Sandefjord Arena i Sandefjord.

Sandefjord har, fortsatt svært varierende i formen, klatret litt på tabellen i de siste ukene, og befinner seg nå på en tolvteplass med sine 23 poeng, samme poengsum som Strømsgodset og Brann på de to plassene over seg på tabellen.

For Vålerenga sin del handler det om en kamp i helt andre enden av tabellen. For med 35 poeng på sine første 20 kamper er Enga plasser på en fjerdeplass, kun to poeng bak Molde på tredjeplass og tre poeng bak Rosenborg på andreplass.

De to lagene har møøtes totalt 15 ganger tidligere i Norges øverste divisjon, og det er ikke overraskende Vålerenga som har best statistikk å vise til.

De har vunnet totalt elleve av de femten kampene, og kun én av dem har endt med uavgjort. Det vil si at Sandefjord kun har vunnet én av de tidligere oppgjørene.

Hvem vinner av Sandefjord og Vålerenga?

Og sånn kommer det trolig til å fortsette å være, for vi er ganske trygg på at Vålerenga kommer til å sikre seieren i dette oppgjøret.

Selv om Sandefjord har stått for noen skreller i det siste, så har dette Vålerenga-laget virkelig vist denne sesongen at de igjen er et lag å regne med i toppen av norsk fotball.

Derfor tror vi det ender 1-3.

Se opp for:

Sandefjords Deyver Vega har noe å bevise når han møter sine gamle lagkamerater, og Vidar Örn Kjartansson er Vålerengas store målmaskin.

TV og live stream

Du ser denne kampen på Eurosport Norge sine kanaler og på deres strømmetjeneste Eurosport Player.

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser