Kampprogram

Sandefjord
vs
Molde

Se Eliteserie-kmapen mellom Sandefjord og Molde med live stream

Det har kun gått få dager siden forrige serierunde, men på grunn av den sene oppstartet av Eliteserien denne sesongen, kommer serierundene tett i tett denne sommeren.

Molde møtte Vålerenga på hjemmebane onsdag, og etter tapet mot GLimt forrige helg var det viktig for moldenserne å vinne dette oppgjøret, mot et Vålerenga som lurte på plassen bak på tabellen.

Og det gjorde de regjerende mesterne med stil. Ikke før det sto 4-1 på måltavlen ga de seg, og dermed er det fortsatt kamp om gullet i Eliteserien denne sesongen.

Etter elleve serierunder ligger Molde på andreplass med 28 poeng. Noe som er en bedre start enn de hadde i fjor, men det er lite de kan gjøre med fantastiske Glimt så langt.

Sandefjord gikk på sitt fjerde tap på de seks siste forsøkene onsdag, da Kristiansund ble for sterke på bortebane.

Laget fra Nordmøre vant til slutt ganske komfortabelt 3-1 på hjemmebane, og dermed er Sandefjord plassert rett over kvalifiseringsstreken med 10 poeng på elleve kamper.

det er to poeng ned til Mjøndalen på kvalik, men hele fire poeng ned til Start og Aalesund som er på de to direkte nedrykkstrekene.

Hvem vinner av Sandefjord og Molde?

Molde er selvsagt enorme favoritter her, og noe annet enn borteseier vil nok bli ganske så overraskende. Sandefjord spiller en meget fremoverlent offensiv fotball, og det kommer til å være store rom for Molde å kontre i.

Molde kommer til å straffe Sandefjords litt naive tilnærming, som de fleste bedre lag enn Sandefjord har gjort denne sesongen.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Rofu hos Sandefjord og Magnus Wolff Eikrem hos Molde.

TV og live stream

Dersom du ønsker å få med deg dette oppgjøret fra Eliteserien, så er det Eurosport som er din gode venn. De har enerettigheter til Eliteserien i Norge, og sender kampen på sine sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du befinner deg utenfor Norge, så er Unibet et godt alternativ. De sender også Eliteserien, men med IP-restriksjoner, så det er bare mulig i enkelte land.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser