Sandefjord
vs
Bodø/Glimt

Se Eliteserie-kampen mellom Sandefjord og Bodø/Glimt med live stream

Vi er klare for den andre runden av Eliteserien 2022, og regjerende mester Bodø/Glimt tar turen sørover til Sandefjord for å møte ligalederne etter den første runden.

For etter 3-1 borte mot Haugesund er det Sandefjord som er nummer én på Eliteserie-tabellen etter den første kampen. En plassering det selvfølgelig skal bli vanskelig for dem å forsvare.

Trolig taper de den allerede etter dette oppgjøret, når de tar imot laget som nettopp nok en gang slo Roma på hjemmebane, denne gang 2-1 i kvartfinalene av Conference League.

Det var Alexander Ruud Tveter som ble den store helten for Sandefjord i det første oppgjøret for sesongen, med hattrick borte mot Haugesund.

For Glimt sin del var det nok skuffende å slippe inn to mål hjemme mot Rosenborg, men ett poeng er en ok start på sesongen, spesielt med tanke på det tette kampprogrammet de har for tiden.

Hvem vinner av Sandefjord og Bodø/Glimt?

Det er selvfølgelig regjerende mestere og Roma-dødare Glimt som er favoritter i dette oppgjøret, noe de trolig vil være i alle kamper de spiller i Eliteserien denne sesongen.

Men Sandefjord viste forrige helg at de ikke skal taes lett på denne sesongen, og ikke kommer til å være en kasteball som det flere av eksperter spådde før sesongstart. Dog tror jeg dette ender med en borteseier.

Jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Alexander Ruud Tveter hos Sandefjord og Ola Solbakken hos Bodø/Glimt.

TV og live stream

Det er ikke så mange valgmuligheter om du ønsker å se denne eller andre Eliteserie-kamper i Norge, det er Eurosport som har rettighetene og du kan se kampen på strømmetjenesten Dplay, men også på TV 2 Play.

Men om du ønsker å se mer fotball med live stream online så er Unibet en godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball gratis med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser