Kampprogram

Sampdoria
vs
Udinese

Se Serie A-kampen mellom Sampdoria og Udinese med live stream

Vi er klare for en full runde med Serie A-spill denne helgen, og vi forventer at Morten Thorsby nok en gang starter for Sampdoria når de tar imot Udinese på hjemmebane lørdag kveld.

Thorsby har vært meget god for Sampdoria så langt denne sesongen, og har etterhvert blitt en av de viktigste spillerne til laget som biter godt fra seg i den øverste italienske serien.

Med tre seire på de siste seks ligakampene er Sampdoria plassert på ellevetplass på Serie A-tabellen. 20 poeng er dog hele 13 mindre enn Juventus på fjerdeplass, den nederste plassen som gir CL-spill neste sesong.

Udinese har ikke gjort det like godt denne sesongen, og med 16 poeng er de plassert på femtendeplass, og det er fire poeng ned til direkte nedrykk.

Det er også mulig vi får se Kristoffer Askildsen i dette oppgjøret. Han har bare fått et par innhopp så langt denne sesongen, men med et tett kampprogram er det godt mulig at han på ny får vist seg frem på den store scenen.

Hvem vinner av Sampdoria og Udinese?

Sampdoria må bli sett på som små favoritter her. Men det er små, og med få tilskuere på tribunen er det også knapt en hjemmebanefordel her.

Udinese har dog ikke vunnet på seks forsøk, og derfor tror vi det også denne gang ender med tap. Og at Thorsbys Sampdoria klatret et stykke oppover på tabellen.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Morten Thorsby hos Sampdoria og Stefano Okaka hos Udinese.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser