Kampprogram

Sampdoria
vs
Torino

Se Serie A-kampen mellom Sampdoria og Torino med live stream på nett

Sampdoria er inne i en veldig dårlig periode om dagen, og har presset på seg når de søndag tar imot Torino, so mer i enda dypere problemer enn Morten Thorsby og co.

For Torino befinner seg helt nede på en attendeplass på Serie A-tabellen. Det er direkte nedrykk, og med 20 poeng er det to poeng opp til trygg plass, der Cagliari for tiden befinner seg.

For Sampdoria sin del ser det litt bedre ut, og det er ingen umiddelbar fare for å havne ned i den dype nedrykkssumpen. For etter 27 av 38 runder befinner Sampdoria seg på en ellevteplass med 31 poeng, altså 12 mer enn det Torino har på direkte nedrykk.

Morten Thorsby har stort sett vært fast på dette Sampdoria-laget denne sesongen, og er også forventet å være i startelleveren i dette oppgjøret.

Han har gjort sine saker svært godt, og er en av spillerne med høyest snittpoeng på laget, i tillegg til å være en av spillerne som løper mest i hele ligaen.

Hvem vinner av Sampdoria og Torino?

Det er Sampdoria som er ganske klare favoritter her, det til tross for at de ikke er i så god form om dagen. Det er mer eller mindre kun basert på Torino sin enda mer elendige form.

Bortelaget bør selvsagt vinne for å prøve å kpmme seg bort fra nedrykksplassene, men vi ser ikke helt at de har kvaliteten til å slå Sampdoria på bortebane.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Keita Baldé hos Sampdoria og Andrea Belotti hos Torino.

TV og live stream

Vil du se denne, eller andre kamper fra Serie A, så er det Unibet som er det beste alternativet i Norge. De sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser