Kampprogram

Sampdoria
vs
SSC Napoli

Se Serie A-kampen mellom Sampdoria og Napoli med live stream

Det er full Serie A-runde hele denne midtuken, og blant høydepunktene for oss nordmenn er seøvfølgelig kampen mellom Sampdoria og Napoli, der Morten Thorsby igjen er klar for spill for hjemmelaget.

Han har vært ute med en lårskade, men skaden er ikke så alvorlig som den først så ut, og dermed er han klar for spill igjen i denne svært viktige kampen for Sampdoria.

Og det er viktig for landslaget, der Morten har blitt en av de viktigste spillerne, der han tilføyer ekstreme ferdigheter på midtbanen, som løpskapasiteten.

Det blir utrolig viktig for Norge i de kommende kampene i VM-kvalifiseringen, der Norge har gode muligheter til å nå VM neste år.

Men nå er det Sampdoria som er i fokus for nordmannen, og det er en tøff oppgave som venter på hjemmebane torsdag. Napoli kommer fra en sterk 4-0-seier borte mot Udinese mandag.

Sampdoria har én seier og to uavgjorte på de første fire ligakampene, og er plassert på ellevteplass i Serie A, det er syv poeng opp til Napoli, som leder Serie A med fire seire av fire mulige så langt.

Hvem vinner av Sampdoria og Napoli?

Napoli er store favoritter her, de virker uovervinnelig denne sesongen, og begynner å seile opp som de store favorittene til å vinne Serie A.

Men Sampdoria er alltid vanskelig å slå, og kommer til å kjempe godt for å få med seg poeng fra denne kampen. Jeg tror de klarer å holde gjestene til uavgjort.

Jeg tror det ender 1-1.

Se opp for:

Mikkel Damsgaard hos Sampdoria og Lorenzo Insigne hos Napoli.

TV og live stream

Vil du se denne, og alle andre kamper fra Seria A, er Unibet et godt sted. De sender nemlig alt av kamper fra Italias øverste divisjon til alle sine kunder, gratis.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball, og andre idretter og sporter hos Unibet, nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser