Kampprogram

Sampdoria
vs
SSC Napoli

Se Serie A-kampen mellom Sampdoria og Napoli med live stream

Det begynner å tette seg til i Serie A, og "norske" Sampdoria har gode muligheter til å ta en plass på øvre halvdel av tabellen.

Men da skal de vinne hjemme mot Napoli søndag ettermiddag. Med sine 36 poeng er Sampdoria for øyeblikket plassert på tiendeplass, men det er bare to poeng ned til Bologna på ellevte.

Dessverre er det litt for langt opp til plassene som gir Europacup, men sesongen er betydelig bedre enn det de foregående sesongene har vært for Claudio Ranieris menn.

Napoli tapte i midtuken borte mot Juventus, og er dermed på etterskudd i kampen om Champions League-plass neste sesong. Med ni kamper igjen å spille er de to poeng bak Atalanta, men fire poeng foran Lazio på sjetteplass.

Så det er enda gode muligheter for å ta en av de fire øverste plassene, men da bør nok kamper som denne vinnes, det begynner å nærme seg sesongslutt.

Hvem vinner av Sampdoria og Napoli?

Denne tror vi kommer til å bli ganske tett, selv om det er gjestene som er favoritter. De var i god form før tapet til Juventus, som var det første tapet på seks forsøk.

Sampdoria har bare vunnet én av sine siste seks ligakamper, og har vært veldig ustabile den siste tiden. Dette ender nok med borteseier.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Morten Thorsby hos Sampdoria og Lorenzo Insigne hos Napoli.

TV og live stream

Vil du se denne, eller andre kamper fra Serie A, så er det Unibet som er det beste alternativet i Norge. De sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser