Kampprogram

Sampdoria
vs
Roma

Se Serie A-kampen mellom Sampdoria og Roma med live stream på nett

Morten Thorsby og hans Sampdoria tar søndag imot Europa-jagende Roma. Gjestene er i dårlig form og i et travelt kampprogram, noe som gir hjemmelaget gode muligheter for tre poeng.

Sampdoria har hatt en ganske så grei sesong, og ligger på syvendeplass før dette oppgjøret, og er i rute til en plassering på øvre halvdel av tabellen, noe som er en klar forbedring fra nedrykkskampen de befant seg i forrige sesong.

Morten Thorsby er en av Claudio Ranieris mest betrodde menn, og starter nærmest alle kamper for Sampdoria, og er en av spillerne med høyest rangering i troppen.

Klubben har også Kristoffer Askildsen i troppen, men det er begrenset hvor mye spiletid han har fått denne sesongen, og det er rykter om at han kan forsvinne i løpet av sommeren, enten permanent eller på et lån.

Roma jakter som nevnt en plass i Europa neste år, og er klar for Europa League via den syvendeplassen de befinner seg på nå. Har ingen mulighet til å nå en fjerdeplass og Champions League-spill.

Hvem vinner av Sampdoria og Roma?

Vi ser på Sampdoria som små favoritter her. Det er mest på grunn av formen, og det at Roma trolig allerede har minst halve hodet plassert i torsdagens returmøte med Manchester United, der de kan sikre seg en Europa League-finalebillett.

Sampdoria har vært solid på hjemmebane denne sesongen, og mot et ustabilt Roma-lag tror jeg at de sikrer at tre poeng blir igjen på Stadio Luigi Ferraris i Genoa.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Morten Thorsby hos Sampdoria og Edin Dzeko hos Roma.

TV og live stream

Vil du se denne, eller andre kamper fra Serie A, så er det Unibet som er det beste alternativet i Norge. De sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser