Kampprogram

Sampdoria
vs
Lazio

Se Serie A-kampen mellom Sampdoria og Lazio med live stream

Det er klart for en spennende Serie A-runde denne helgen, og norske Sampdoria tar imot et Lazio-lag som ikke er i sin beste form om dagen.

Det er heller ikke Sampdoria, som riktignok vant to kamper på rad før de i midtuken tapte 1-3 borte mot Fiorentina.

Dermed er Sampdoria nede på en femtendeplass med like mange poeng, og det er bare fem poeng ned til Genoa på direkte nedrykksplass.

Lazio har vært forventet å kjempe i toppen denne sesongen, men med kun syv poeng på de siste seks kampene er laget nå helt nede på en niendeplass med 21 poeng, hele ti mindre enn Atalanta på fjerdeplass.

Dermed ser det veldig stygt ut med tanke på å kapre en Champions League-plass neste sesong, da lag som Roma og Juventus også er å finne på plassene over Lazio på tabellen.

Hvem vinner av Sampdoria og Lazio?

Lazio kommer som ørssmå favoritter til dette oppgjøret, men jeg har troen på et veldig tett og spennende oppgjør, og det er langt ifra sikkert at Lazio, som har et bedre lag på papiret, kommer fra dette med full pott.

Sampdoria har hatt et par gode kamper denne sesongen, og er bedre på hjemmebane enn de er på bortebane. Jeg har litt troen på Morten Thorsby og co.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Morten Thorsby hos Sampdoria og Ciro Immobile hos Lazio.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender alt av kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine aktive kunder.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibelt på konto eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender tusenvis av kamper i året fra flere titalls ligaer, som Bundesliga, La Liga, Eredivisie, Ligue 1, FA-cupen og mange, mange flere.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser