Kampprogram

Sampdoria
vs
Juventus

Se Serie A-kampen melom Sampdoria og Juventus med live stream

Vi er over halvspilt i den italienske serien, og den tyvende runden i Serie A byr på flere godbiter for alle oss som følger italiensk fotball, og ikke minst våre norske proffer i fotballandet.

For lørdag kveld tar nemlig Morten Thorsby og Kristoffer Askildsens Sampdoria imot regjerende Serie A-mestere Juventus på hjemmebane.

Sampdoria har hatt en OK sesong så langt, og de er helt klart i en posisjon der de kan få noe fra dette oppgjøret, og med Juventus sin ustabile sesong er det klart at dette kan bli et tett oppgjør.

Juventus er plassert helt nede på en femteplass på tabellen, og 36 poeng er syv mindre enn ligaleder Milan, dog har Juventus én kamp mindre spilt enn Milano-klubben.

Sampdoria er plassert på en tiendeplass på tabellen med sine 26 poeng på 19 kamper, tre av de fire siste ligakampene har endt med seier.

Hvem vinner av Sampdoria og Juventus?

Det er jo selvsagt Juventus som er favoritter her, men vi vil ikke utelukke hjemmealget helt. For de er i god form, og har vist at de er et meget solid mannskap, som arbeider godt sammen.

Juvnetus har slitt denne sesongen, selv om formen nå er bedre enn den var i høst, og det kan virke som de begynner å bli favoritter til å ta tittelen nok en gang. Men da skal kamper som dette vinner. Det tror vi de gjør.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Quagliarella hos Sampdoria og Ronaldo hos Juvnetus.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser