Kampprogram

Sampdoria
vs
Inter

Se Serie A-kampen mellom Sampdoria og Inter med live stream

Etter det som har vært en lang landslagspause er det igjen klart for Serie A-spill, og "norske" Sampdoria skal i aksjon hjemme mot regjerende Serie A-mestere Inter.

Med ett poeng på de to første kampene har det ikke vært en perfekt start for Sampdoria, men det er mye fotball som skal spilles fortsatt i Serie A.

Inter har, som mange av sine konkurrenter, startet sesongen med to seire av to mulige, og med det er de på andreplass på tabellen.

De andre lagene som har startet med full pott er Lazio, Roma, Milan og Napoli, mens Juventus kun har ett poeng så langt.

Men som sagt så er det bare spilt to kamper denne sesongen, og det skal ikke mye til før alt blir snudd på hodet i Serie A.

Hvem vinner av Sampdoria og Inter?

Inter er store favoritter, men det er selvsagt ikke et dårlig lag, Sampdoria. Og Thorsby er i god form, noe han viste på landslaget denne siste uken.

Men jeg tror nok Inter blir for sterke her, og tar tre nye poeng i kampen om å vinne Serie A-tittelen for andre år på rad.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Morten Thorsby hos Sampdoria og Ivan Perisic hos Inter.

TV og live stream

Vil du se denne, eller andre kamper fra Serie A, så er det Unibet som er det beste alternativet i Norge. De sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser