Kampprogram

Sampdoria
vs
Fiorentina

Se Serie A-kampen mellom Sampdoria og Fiorentina med live stream

Det er klart for nok et Serie A-oppgjør for "norske" Sampdoria, når Morten Thorsby, Kristoffer Askildsen og co tar imot Fiorentina på Stadio Luigi Ferraris.

Det ble en meget etterlengtet seier i den forrige serierunden, da Torino ble slått hele 3-1 på bortebane. Claudio Ranieris menn fikk dermed et lite pusterom i kampen mot nedrykk.

Med 23 poeng på like mange kamper ligger Sampdoria for øyeblikket på sekstendeplass på Serie A-tabellen. Det er fire poeng ned til direkte nedrykk, og enda et godt stykke jobb for å klatre på tabellen. 11 poeng er det opp til Hellas Verona på sjetteplass.

Søndagens motstander, Fiorentina, har heller ikke hatt en voldsomt god første halvdel av sesongen. De er med sine 25 poeng bare to plasser over Sampdoria på tabellen.

I det første møtet mellom de to klubbene denne sesongen endte det med en 2-1-seier til Fiorentina på hjemmebane, tilbake i slutten av september.

Hvem vinner av Sampdoria og Fiorentina?

Dette er et svært åpent oppgjør. Sampdoria kommer fra en svært etterlengtet seier borte mot Torino, og er nok svært interessert i å vinne på hjemmebane igjen etter det sure tapet mot Napoli for to helger siden.

Fiorentina kommer på sin side fra et 1-2-tap hjemme mot Atalanta forrige helg, og før det igjen tapte man forventet 0-3 borte mot Juventus.

Sampdoria har sett best ut de siste ukene, også i tapet hjemme mot Napoli, derfor tror vi dette ender med en OK hjemmeseier.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Fabio Quagliarella hos Sampdoria og Franck Ribéry hos Fiorentina.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Serie A og Coppa Italia.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser