Kampprogram

Sampdoria
vs
Cagliari

Se Serie A-kampen mellom Sampdoria og Cagliari med live stream

Det er full runde i Serie A denne helgen, og vårt "norske" Sampdoria skal ut i en relativt enkel match hjemme mot Cagliari.

Etter en god periode har det nå blitt kun én enkel seier på de siste seks ligakampene for Sampdoria, dermed er det svært viktig med tre poeng i dette oppgjøret.

Cagliari kommer fra to strake seire, noe som har sørget for at de har klart å klatre over nedrykksstreken, og dermed kommer gjestene med masse av selvtillit til denne kampen.

Morten Thorsby er etterhvert blitt Sampdorias viktigste spiller, og er selvsagt selvskreven i førsteelleveren også i denne kampen. Trolig får vi se Kristoffer Askildsen på benken.

Sampdoria er stadig på tiendeplass på Serie A-tabellen, men med den dårlige formen i det siste så er det lite trolig at man klarer å sikre seg en plass i Europa neste år.

Det er nå hele 12 poeng opp til syvendeplassen, som er den nederste plassen på tabellen som kan sikre Europacup den neste sesongen.

Hvem vinner av Sampdoria og Cagliari?

Det er Sampdoria som er store favoritter her, og vi ser på dem som ganske klare vinnere, til tross for at Cagliari nå er i ganske forbedret form.

Det er hjemmebane, og det er viktig for å holde seg på øvre halvdel av Serie A-tabellen. Vi satser på at Thorsby blir en avgjørende faktor for seier her i sag.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Morten Thorsby hos Sampdoria og João Pedro hos Cagliari.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser