Kampprogram

Sampdoria
vs
Atalanta

Se Serie A-kampen mellom Sampdoria og Atalanta med live stream

Som det seg hør og bør er det selvsagt klart for nok en runde med Serie A-fotball denne helgen, etter at semifianlene i Coppa Italia ble ferdigspilt i midtuken.

Og vårt "norske" Sampdoria skal i aksjon på hjemmebane, mot Atalanta, i en kamp de skal vinne om de fortsatt skal ha noenlunde kontakt med lagene ovenfor på tabellen, og dermed også ha en sjans til å spille Europa Cup neste år.

Vi forventer å se Morten Thorsby fra start, nordmannen har vært en av de absolutt beste spillerne på Atalanta denne sesongen, og er spilleren som løper mest i hele Serie A.

Det er også storre muligheter for at vi får se Kristoffer Askildsen i løpet av oppgjøret, han er som vanlig å finne på benken. Men får innhopp av Claudio Ranieri i ny og ne.

Atalanta har vunnet tre av sine siste seks ligakamper, og er dermed i helt OK form, i forhold til Fiorentina, som syv poeng på sine siste seks, og har falt fire plasser på tabellen de siste ukene, og befinner seg nå på en femtendeplass.

Hvem vinner av Sampdoria og Atalanta?

Det er nok Sampdoria som er ørsmå favoritter her, og de har gjort det greit på hjemmebane så langt denne sesongen. Men det kommer ikke til å bli noe overkjøring fra hjemmelagets side.

Til det er de to lagene litt for like, både i form og når man ser på de to troppene. Derfor har vi en lite følelse av at dette kommer til å ende med poengdeling.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Morten Thorsby hos Sampdoria og Muriel hos Atalanta.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser