Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Sampdoria
vs
AC Milan

Se det "norske" oppgjøret mellom Sampdoria og Milan i Serie A med live stream

Om du så AC Milan sin kamp mot Celtic i midtuken, så er du trolig i ekstase, og har tenkt å se AC Milans kamp borte mot Sampdoria søndag.

For nok en gang skal Jens Petter Hauge og Milan ut i en "norsk" duell. På torsdag var det Kristoffer Ajer og Celtic som fikk ungjelde, mens søndag er det Morten Thorsbys Sampdoria som skjelver i buksene.

For selv om det sto 2-0 til gjestene fra Skottland, slo Milan grufullt tilbake, og fant kampen til slutt hele 4-2, og dermed sikret de seg avansement til utslagsrundene i Europa League.

Sampdoria har gjort det OK så langt denne sesongen, med god hjelp av Morten Thorsby, som er lagets beste spiller på flere spillerbørser i Italia.

Før denne runden leder Milan Serie A, og har enda til gode å tape en seriekamp denne sesongen. For Sampdoria sin del så er 11 poeng nok til en ellevteplass på tabellen etter ni seriekamper.

Hvem vinner av Sampdoria og AC Milan?

Sampdoria er ganske klare favoritter her, og vi forventer faktisk ikke annet enn en seier til bortelaget. Én av Sampdorias seire denne sesongen kom dig mot Lazio, da de vant hele 3-0, men det blir nok tøffere i dette oppgjøret.

Milan viser at de er tilbake i toppen av italiensk fotball, og nå vinner de kamper også uten Zlatan på banen. Det lover stygt for hjemmelaget. Dette er klink B.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Morten Thorsby hos Sampdoria og Jens Petter Hauge hos AC Milan.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser