Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Sampdoria
vs
AC Milan

Se Serie A-kampen mellom Sampdoria og Milan med live stream

Vi er inne i den siste uken med Serie A-spill i den pågående sesongen, og før ligaen avsluttes på søndag skal det spilles midtukerunde nå på onsdag og torsdag.

Og et av de mest spennende oppgjørene sett med norske øyne er Sampdorias kamp mot Sampdoria hjemme på Stadio Luigi Ferraris.

Dessverre for oss er ikke Morten Thorsby med. Han fikk nemlig rødt kort i 0-2-tapet borte mot Juventus i helgen, og blir dermed ikke å se i startelleveren, der han har vært et fast innslag denne sesongen.

Men Kristoffer Askildsen er trolig med i troppen, og vi håper og tror han kan få noen meinutter nå når Serie A-plassen er sikret for Sampdorias del.

Med to kamper igjen å spille ligger klubben på femtendeplass med 41 poeng, ni mer enn Lecce på direkte nedrykk.

Milan er for øyeblikket plassert på sjetteplass, fire poeng bak Roma på femte. Med det er bare ett poeng ned til Napoli på syvendeplass.

Uansett er Milan sikret Europacup-spill neste sesong, for Napoli vant nemlig Coppa Italia forrige måned. Og syvendeplass gir dermed en plass i Europa League for Milan, om det skulle ende med det.

Hvem vinner av Sampdoria og Milan?

Milan er selvsagt favoritter her, og den gamle storheten har vært i meget god form denne våren og sommeren. Sampdoria har også prestert mye bedre de siste rundene enn det de gjorde i den første halvdelen av sesongen, og det har vært et godt stykke arbeid av Ranieri å sikre plassen.

Milan kan sikre sjetteplassen, en viktig symbolsk plassering, om de vinner her. Det tror vi de gjør, men det blir ikke en klar seier.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Fabio Quagliarella hos Sampdoria og Zlatan Ibrahimovic hos Milan.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen så har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig se den gratis hos Unibet, så lenge du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia, i tillegg til kamper fra flere store ligaer som Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Championship og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser