Kampprogram

Salernitana
vs
Sampdoria

Se det norske derbyet i Serie A mellom Salernitana og Sampdoria med live stream

Det er ikke noe vi er bortskjemt med i Norge, men både i år og forrige sesong har vi kunnet glede oss over flere helnorske dueller i italienske Serie A.

Og søndag skjer det igjen, når Stefan Strandbergs Saernitana tar imot Morten Thorsby og Kristoffer Askildsens Sampdoria til dyst på Stdio Arechi.

Men der stopper gleden, for det er to meget utsatte lag som møtes til dyst, der begge to befinner seg på direkte nedrykk før denne runden ble sparket i gang.

Hjemmelaget er nest sist på tabellen med sine syv poeng på 12 kamper, mens Sampdoria befinner seg på plassen over med ni poeng på like mange kamper.

Kun Cagliari har startet dårligere, og det begynner allerede å bli en del avstander oppover tabellen. For eksempel er Udinese, plassert som nummer fjorten, fem poeng foran Sampdoria.

Jeg forventer at hvertfall to nordmenn starter, Strandberg og Thorsby, og det er stor sannsynlighet at vi vil se Askildsen på banen i løpet av kampen også.

Hvem vinner av Salernitana og Sampdoria?

Det er nok gjestene som er størst favoritter her, men med fire tap på de fem siste, kommer de til dette oppgjøret i elendig form.

Heldigvis for gjestene er samme status gjeldende for vertene, fire tap på de siste seks. Jeg tror derfor gjestene har størst kvaliteter her.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Federico Bonazzoli hos Salernitana og Fabio Quagliarella hos Sampdoria.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender alt av kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine aktive kunder.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibelt på konto eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender tusenvis av kamper i året fra flere titalls ligaer, som Bundesliga, La Liga, Eredivisie, Ligue 1, FA-cupen og mange, mange flere.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser