Kampprogram

Salernitana
vs
Juventus

Se Serie A-kmapen mellom Salernitana og Juventus med live stream

Stefan Strandberg og Salernitana har ikke hatt den beste starten på sesongen etter opprykket til Serie A, men tirsdag kveld møter de et annet lag som virkelig sliter.

For Juventus, det beste laget i Italia siste 15 årene, har hatt en forferdelig start på sesongen, og befinner seg helt nede på syvendeplass på tabellen med 21 poeng, hele 14 mindre enn ligaleder Napoli.

Men vertene har åtte fattige poeng, og befinner seg med det helt nederst på Serie A-tabellen. Det var dog ikke mange som hadde store forventninger til laget etter opprykket, og det er derfor ganske forventet at de er der de er.

Men vi forventer selvsagt litt mer enn å bli fullstendig avkledd som for øyeblikket, og for landslaget sin del er det selvsagt viktig at Strandberg blir matchet på et høyt nok nivå, som Serie A er.

Når det gjelder Juventus ser det allerede ut til at de er for langt bak til å komme tilbkae i tittelkampen, og nå gjelder det kun å komme seg opp i kampen om Champions League.

Å havne utenfor topp-fire hadde vært en enorm skandale for gigaklubben, og derfor skal kamper som dette bare vinnes.

Hvem vinner av Salernitana og Juventus?

Juventus er selvfølgelig storfavoritter. De kommer fra et 0-1-tap hjemme mot Atalanta, og skal bare vinne denne kampen for å holde følge med de andre topplagene.

Salernitana har lite å stille opp med, og har kun scoret 11 mål på de første 14 kampene. Skal ikke ha en sjanse her, klink borteseier.

Jeg tror det ender 0-3.

Se opp for:

Milan Djurić hos Salernitana og Paulo Dybala hos Juventus.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender alt av kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine aktive kunder.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibelt på konto eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender tusenvis av kamper i året fra flere titalls ligaer, som Bundesliga, La Liga, Eredivisie, Ligue 1, FA-cupen og mange, mange flere.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser