Rosenborg
vs
Vaalerenga

Se Eliteserie-kampen mellom Rosenborg og Vålerenga med live stream

Det er duket for en skikkelig klassiker i norsk fotball denne helgen, når Rosenborg tar imot Vålerenga til denne rundens hovedkamp på Lerkendal stadion søndag klokken 19.00.

Det er et meget spennende oppgjør, der det spesielt for hjemmelaget er snakk om tre utrolig viktige poeng i kampen om ligatittelen, og ikke minst medaljer.

Vålerenga har enda sjans til å ta en medalje denne sesongen, men de bør virkelig vinne denne kampen for å virkelig ha den sjansen stadig i live.

Denne kampen blir spilt kl syv, noe som er en time tidligere enn hva hovedkampen i Eliteserien har hatt som starttidspunkt på søndager tidligere.

Dette er gjort fordi man ønsker at flere familier skal klare å komme seg på kamp fremover, i det som blir en viktig høst for flere klubber.

Hvem vinner av Rosenborg og Vålerenga?

Rosenborg er store favoritter her, men disse klassikerne er alltid uforutsigbare. Vålerenga skal vinne for å ha noe sjans med å holde med i toppkampen.

Men Rosenborg kjemper om gull, og har fått fart på flere av talentene sine den siste tiden. Dette lukter en grei hjemmeseier.

jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Noah Holm hos Rosenborg og ** Vidar Örn Kjartansson** hos Vålerenga.

TV og live stream

Om du vil se denne kampen med live stream på nett så er det Eurosport som har rettighetene til Eliteserien i Norge, og du kan derfor se kampen på Eurosport Player og Dplay. I tillegg viser de kampen på tradisjonell TV.

Ønsker du å se mer fotball med live stream på nett er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser