Rosenborg
vs
Odd Ballklubb

Se Eliteserie-kampen mellom Rosenborg og Odd med live stream

Vi er allerede i gang med den andre runden i Eliteserien denne sesongen, og helgen byr på mange interessante kamper, blant annet kampen mellom de to medaljekandidatene Rosenborg og Odd på Lerkendal.

Rosenborg er selvfølgelig betydelig større medaljefavoritter enn det Odd er, men det Odd viste i årets første serierunde var fryktinngytende for resten av Eliteserie-lagene.

For de spilte klassefotball når de enkelt slo Tromsø 2-0 hjemme på Skagerak Arena, etter det som var to fantastisk flotte mål, og en god start på sesongen med tre poeng.

Rosenborg gjestet regjerende mestere Bodø/Glimt på Aspmyra, og fikk med seg et hederlig 2-2-resultat takket være to flotte mål fra nyinnkjøpte Tobias Børkeeiet.

Dermed er begge lagene som møter opp på Lerkendal søndag kveld ubeseiret, og har begge mulighet til å ta over tabelltoppen med seier her.

Hvem vinner av Rosenborg og Odd?

Rosenborg er nok favoritter her, men jeg tror nok det skal bli et tett og interessant oppgjør, foran det som dessverre blir et betydelig glissent Lerkendal, det er ikke forventet mer enn så vidt over 10 000 tilskuere.

Om Odd viser noe i nærheten av det de viste forrige helg så skal de gi Rosenborg problemer, og det er store sjanser for at de får med seg noe hjem til Skien.

jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Tobias Børkeeiet hos Rosenborg og Tobias Svendsen hos Odd.

TV og live stream

Om du har lyst å se Eliteserien i Norge så er det Discovery som har rettighetene. Kampen vil bli sendt på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenesten Dplay, i tillegg til TV 2 Play.

Er du i utlandet kan du se Eliteserien hos Unibet. Du kan lese mer om hvordan du live streamer Eliteserien gratis hos Unibet på nett nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser