Rosenborg
vs
Molde

Se Eliteserie-klassikeren mellom Rosenborg og Molde med live stream

Det er klart for en skikkelig klassiker i Eliteserien denne helgen, når kampen mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal er hovedkamp kl 20:00 på søndag.

Det er de to mest suksessrike klubbene i Norge de siste 30 årene som møtes, og det er alltid meget spennende når de skal sloss om tre viktige poeng.

For med tap i den forrige runden hjemme mot Lillestrøm er det nå bare ett poeng som skiller de to lagene på Eliteserie-tabellen.

Molde er plassert på tredjeplass med sine seks poeng på tre kamper, mens Rosenborg følger på fire plasser bak med sine fem poeng på like mange kamper.

Rosenborg har så langt kun vunnet én av tre, men er til gjengjeld enda ubeseiret, selv om selve spillet ikke har vært særlig oppløftende.

De to klubbene har møtt hverandre totalt 42 ganger på Lerkendal siden krigen og det har endt med 26 seire til Rosenborg og 10 til Molde, kun seks har endt med poengdeling.

Hvem vinner av Rosenborg og Molde?

Rosenborg er nok i form av å være hjemmelag favoritter i dette oppgjøret, selv om jeg synes Molde er et bedre lag på papiret.

Det kommer til å bli tight, jeg tror kanskje det lukter litt uavgjort av denne. Jeg kommer til å gå for poengdeling på Lerkendal søndags kveld.

jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Noah Holm hos Rosenborg og Magnus Wolff Eikrem hos Molde.

TV og live stream

Om du vil se denne eller andre kamper fra Eliteserien så er det Discovery som har rettighetene til Eliteserien i Norge, og du kan live streame kampen på nett via Dplay eller TV 2 Play.

Om du er i utlandet kan du live streame Eliteserien på nett hos Unibet. Du kan lese mer om hvordan du streamer fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser