Rosenborg
vs
Molde

Se toppkampen mellom Rosenborg og Molde i Eliteserien med live stream

Etter to uker med landslagspause er det klart for siste innspurt i Eliteserien, der det hele skal avgjøres de neste fire serierundene.

Og det er fortsatt spenning i toppen, og alle de fire Europacup-plassene er fortsatt mulig å kapre, ikke minst for Rosenborg og Molde, som møtes på Lerkendal til runde 27 sin hovedkamp søndag kveld.

De to klubbene var begge to av gullfavorittene før sesongstart, og spesielt Molde har fortsatt sjanse til å ta igjen Bodø/Glimt som leder Eliteserien per nå.

Men med fem poeng opp til de regjerende mesterne, og kun fire kamper igjen, er det trolig en litt for vanskelig oppgave for Molde-laget, som skal konsentrere seg om å holde på andreplassen.

Syv poeng bak Molde igjen finner vi Rosenborg, som innehar den viktige fjerdeplassen nå. Den kan gi Europacup, om det er en av topp-fire lagene som vinner cupen neste vår.

Hvem vinner av Rosenborg og Molde?

Ingen av de to lagene er i en super form, Molde har tapt to av sine tre siste, men har også vunnet fire av de seks siste. Rosenborg har kun én seier på sine siste seks.

Jeg tror nok Rosenborg fortsatt sliter litt, og jeg tror Molde har større håp om å fortsatt kunne ta gullet. Derfor tror jeg gjestene tar tre poeng her.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Noah Holm hos Rosenborg og Ohi hos Molde.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne og andre kamper fra norske Eliteserien så er det Eurosport som er stedet for deg, for de har nemlig rettighetene til å sende turneringen i Norge, og i resten av Europa.

Derfor er denne kampen tilgjengelig på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du vil se mer fotball med live stream på nett, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser