Rosenborg
vs
Bodø/Glimt

Se toppkampen fra Eliteserien mellom Rosenborg og Bodø/Glimt med live stream

Vi er inne i den tredje siste helgen med Eliteserie-fotball for i år, om vi ikke regner med kvalifiseringskampene, og det desidert artigste oppgjøret denne helgen er kampen mellom Rosenborg og ligaleder Bodø/Glimt på Lerkendal stadion.

Det er en svært spesiell kamp for Glimt, som faktisk kan sikre Eliteserie-tittelen om de vinner denne kampen, og Molde ikke vinner sin kamp borte mot Brann senere på kvelden.

Uansett vil en seier sørge for at Molde maks er fem poeng bak når det gjenstår to kamper. Ender det uavgjort kan Molde klatre opp, tre poeng bak. Men skulle Rosenborg vinne så kan det potensielt bare være to poeng som skiller de to topplagene.

Men dette er også en viktig kamp for Rosenborg. De ligger nemlig i faresonen for å ikke klare den utrolig viktige fjerdeplassen, som kan gi E-Cup neste år, avhengig av hvem som vinner Cupen neste vår.

Rosenborg har denne plassen per dags dato, men Kristiansund følger på plassen bak med samme poengsum, 43. Bak der finner vi Lillestrøm med ett poeng mindre, mens det er fem poeng opp til Viking på tedjeplass, som er sikker E-cup-kval neste sesong.

Hvem vinner av Rosenborg og Bodø/Glimt?

Så er spørsmålet, hvem har mest lyst, og ikke minst evner, til å vinne denne kampen. Begge lag har mye å spille for, så lysten er der nok for begge.

Da gjenstår evner, og da er det vel liten tvil om at det er gjestene som har vist størst evner, både denne sesongen, forrige sesong, og sesongen før der igjen. Jeg tror Glimt tar alle tre poengene med hjem til Bodø.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Noah Holm hos Rosenborg og Ola Solbakken hos Glimt.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne og andre kamper fra norske Eliteserien så er det Eurosport som er stedet for deg, for de har nemlig rettighetene til å sende turneringen i Norge, og i resten av Europa.

Derfor er denne kampen tilgjengelig på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du vil se mer fotball med live stream på nett, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser