Kampprogram

Roma
vs
SSC Napoli

Se Roma mot Napoli med live stream

Se Roma mot Napoli med live stream

Napoli har imponert kraftig denne sesongen, og selv om kampen om førsteplassen i Serie A ser ut til å være tapt til Juventus som leder med 15 poeng ti runder før slutt, er det ingenting som tyder på at Napoli har gitt opp håpet riktig ennå. Søndag besøker de Roma på Stadio Olimpico og alt ligger til rette for en flott kamp, ettersom Roma heller ikke har gitt opp i kampen om Champions League-spill til neste år.

Før kampen skiller det 13 poeng mellom de to lagene, men Roma vil nok gi alt for å legge press på Inter Milan om den viktige fjerdeplassen. Roma kommer fra et sjokkerende tap mot Società Polisportiva Ars et Labor (S.P.A.L) i siste seriekamp, som har ført til at de nå er fire poeng bak Milan på fjerdeplass. De kommer nok til å gi alt på søndag for å minske den luken, men det er en tøff oppgave som venter dem i kampen som kan streames live på Unibet.com

The Giallorossi, som supporterne kaller Roma, kan på sin side vise til langt sterkere resultater hjemme på Stadio Olimpico enn hva de kan på bortebane. Dårlige resultater på bortebane og exiten fra Champions League var hovedårsaken til at Eusebio Di Francesco fikk sparken for ikke så lenge siden. Roma har et historisk overtak på Napoli med 14 seire og syv uavgjort på 29 oppgjør, og en god hjemmestatistikk med bare ett tap denne sesongen gir dem nok håp om at den gode statistikken skal fortsette.

Ranieri tilbake på gamle tomter

Etter at Di Francesco ble vist døren, tok det ikke lang tid før en gammel kjenning kom inn samme døren. Claudio Ranieri var manager i Roma fra 2009 til 2011 med gode resultater og mange håper nå at han er rett mann til å få klubben tilbake på vinnersporet. Hans første kamp hjemme endte med seier over Empoli, men gleden ble kortvarig etter at de tapte uken etter mot bunnlaget S.P.A.L.

Følg Roma - Napoli på live stream

Ønsker du å følge Serie A på tett hold, er det ingen bedre plass enn hos Unibet. Ikke bare gir de deg topp odds på alle kampene, men denne helgen streamer de flere kamper slik at du kan følge spenningen live.

Begge lag er fornøyd med uavgjort

Begge lag kan stille med mer eller mindre toppet lag på søndag og det er ikke tvil om at dette virkelig kan bli et fyrverkeri av en kamp med flere scoringer. Roma har mest å bevise og historien på sin side, men Napoli er i knallform og vil ikke gi fra seg poeng uten kamp. Vi går derfor for uavgjort på Stadio Olimpico og over 1,5 mål. For en kupong som det gir Unibet deg en flott totalodds på 4.20.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser