Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Roma
vs
Sampdoria

Se Serie A-kampen mellom Roma og Sampdoria med live stream

"Norske" Sampdoria er klar for nok en viktig fotballkamp i kampen mot nedrykk, når de søndag kveld gjester et folketomt Stadio Olimpico i Roma, for å møte nettopp AS Roma.

Folketomt fordi italienske myndigheter har pålagt alle idrettsarrangement den neste måneden til å bli spilt for lukkede dører. Det vil si ingen tilskuere. Det i frykt for coronaviruset, som har gått spesielt hardt ut over italia, med over 100 døde så langt.

Det til tross for at det er i Nord-Italia som har tatt den verste støytet så langt, gjelder tomme tribuner for hele landet, og alle fotballkamper den neste måneden.

Det er vanskelig å si hvordan det slår ut, men første tanken er selvsagt at dette er en stor fordel for bortelaget, da Roma ikke har den normale støttet fra titusenvis av Roma-supportere.

Og Sampdoria trenger sårt poeng i dette oppgjøret. Før avspark ligger Sampdoria på plassen over direkte nedrykk, kun ett poeng mer enn Genoa på plassen bak. I tillegg begynner det å bli avstander til lagene oppe på midten av tabellen.

Roma er plassert på en femteplass så langt med 45 poeng, det er tre poeng mindre enn Atalanta på den viktige fjerdeplassen, men Atalanta har én kamp mindre spilt enn hovedtadslaget.

Hvem vinner av Roma og Sampdoria?

Vi tror dessverre for Morten Thorsby og co at Roma tar dette. Roma er på papiret et betydelig bedre lag, og er også i klart bedre form enn gjestene.

Sampdoria spiller bedre fotball nå enn før de ansatte Ranieri, men resultatene har dessverre uteblitt. Det bor fortsatt kamp mot nedrykksspøkelset utover sesongen.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Edin Dzeko hos Roma og Fabio Quagliarella hos Sampdoria.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen så har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig se den gratis hos Unibet, så lenge du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia, i tillegg til kamper fra flere store ligaer som Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Championship og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser