Roma
vs
Manchester United

Se Europa League-kampen mellom Roma og Manchester United med live stream

Det er klart for returkamp mellom Roma og Manchester United, etter at sistnevnte regelrett knuste italienerne hjemme på Old Trafford sist uke.

Ole Gunnar Solskjærs menn stoppet ikke før det sto hele 6-2 på måltavlen, og Roma må med andre ord gå utpå Stadio Olimpico å vinne 4-0 for å avansere.

Det hadde selvfølgelig ikke vært første gang noe sånt hadde skjedd i en Europacup, men det er ikke ofte, og oddsen er definitivt mot laget fra den italienske hovedstaden.

Edison Cavani og Bruno Fernandes var de to store spillerne i det første møtet, med to mål hver, i tillegg scoret Paul Pogba og Mason Greenwood for vertene.

Lorenzo Pellegrini og Edin Dzeko scoret også hver sitt mål, og ga dermed Roma et ørlite håp før returmøtet torsdag kveld.

Roma tapte 0-2 borte mot Sampdoria i helgen, og ser ut til å slite med å kvalifisere seg til Europacup gjennom Serie A denne sesongen.

Manchester United skulle egentlig spille kamp hjemme mot Liverpool i helgen, men den ble stoppet av at hjemmefans stormet banen før kampstart, i protest mot eierne og den nye Super League.

Hvem vinner av Roma og Manchester United?

Manchester United er selvfølgelig store favoritter til å avansere, men er også små favoritter til å vinne kampen, rett og slett fordi Roma er i så dårlig form om dagen.

Det blir mer eller mindrre garantert finale på Manchester United, og jeg er trygg på at de sørger for at resultatet også i denne kampen blir akseptabelt.

Jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Edin Dzeko hos Roma og Bruno Fernandes hos Manchester United.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Europa League så er det TV2 som har rettighetene til å sende turneringen i Norge, og kampen er derfor tilgjengelig på deres kanaler og på strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Vil du se mer fotball online, så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du blir kunde og ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser