Kampprogram

Roma
vs
Juventus

Se Serie A-kampen mellom Roma og Juventus med live stream

Det er klart for toppkamp i Serie A når Roma tar imot regjerende mestere Juventus på Stadio Olimpico i Italias hovedstad søndag kveld.

Roma - Juventus Stadio Olimico, Roma Serie A Søndag klokken 20:45

Kampen er svært spennende, da begge klubber er i en intens kamp i toppen av Serie A-tabellen. Juventus kniver med Inter om førsteplassen, der kun målforskjell hindrer Juventus å toppe tabellen.

Roma på sin side kan bli forbigått av Atalanta i kampen om den uhyre viktige fjerdeplassen. Atalanta og Inter møtes på lørdag, så allerede da kan enten Inter ha rykket fra Juventus eller Atalanta ha forbigått Roma på tabellen.

Det er med andre ord et større press på Juventus i kampen om ligatittelen enn det har vært på veldig mange sesonger. Det er en ting stort sett alle som følger Serie A, bortsett fra Juventus selv og deres supportere, synes er udelt positivt.

Men det er ikke hovedstadslaget Roma som er den største trusselen, noe de sjelden har vært. For å bli regnet som en av de absolutt største klubbene i Italia har de vunnet Serie A-tittelen forbøysende få ganger, kun tre.

Hvem vinner av Roma og Juventus?

Og de må godta å være regnet som underdogs i år også, selv på hjemmebane, mot de regjerende mesterne fra Torino.

Det kan bli tøft for hjemmelaget mot Cristiano Ronaldo og co, og vi tror dette ender med borteseier.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for.

Edin Dzeko hos Roma og Cristiano Ronaldo hos Juventus.

TV og live stream##

Og alle som har aktive kontoer hos Unibet ser alt de har å tilby av live fotball. Hos Unibet ser man alt fra ligaer som blant annet La Liga, Serie A, Bundesliga, Championship, Eredivisie og Ligue 1.

Les mer om hvordan du stremer fotball gratis med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen. Du ser alle kamper fra Serie A hos Unibet.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser