Kampprogram

Roma
vs
Inter

Se Serie A-toppkampen mellom Roma og Inter med live stream

Etter et noe overraskende tap for Sampdoria i midtuken har Inter presset på seg når de gjester Stadio Olimpico for toppkamp mot Roma søndag ettermiddag.

1-2 borte mot Morten Thorsby og co sørget for at Roma klatret tre poeng nærmere på tabellen etter at de vant 3-1 borte mot Crotone, også det i midtuken.

Med Milan sitt tap hjemme for Juventus er Inter stadig ett poeng bak byrivalene på toppen av Serie A-tabellen, mens Roma nå bare er tre poeng bak, og dermed kan klatre opp a poeng med Contes menn med seier her på hjemmebane.

Det begynner å bli veldig interessant i Serie A nå, spesielt etter at Juventus tok tre poeng borte mot Milan på onsdag. Det er nå bare ni ppeng som skiller Milan på førsteplass og Atalanta på syvendeplass.

En hjemmeseier her vil stadig plassere Inter på andreplass på tabellen, på grunn av en mye bedre målforskjell enn det laget fra hovedstaden har.

Hvem vinner av Roma og Inter?

Etter de siste resultatene heller jeg faktisk mot at Roma her på hjemmebane er ørsmå favoritter. Inter hadde fem strake seire før tapet mot Sampdoria, men nå er Roma oppe i tre strake, og fem seire på de siste seks kampene.

Ser meget solide ut, og skal ha en fordel av å spille på hjemmebane også, selv om det selvsagt ikke er hjemmepublikum per dags dato.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Henrikh Mkhitaryan hos Roma og Romelu Lukaku hos Inter.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser