Roma
vs
Bodø/Glimt

Se Conference League-kampen mellom Roma og Bodø/Glimt med live stream

Etter den fantastiske og uforglemmelige kvelden på Aspmyra for to uker siden, der Glimt smadret Roma med hele 6-1, er Roma klar til å ta imot nordlendingene hjemme på Stadio Olimipco i Roma.

Denne gang tviler jeg sterkt på at Jose Mourinho tør å starte med like mange av reservespillerne, da Roma også helst skal ha tre poeng for å ha en sjans til å vinne gruppen på bekostning av Glimt.

Men ikke minst for å blidgjøre fansen, som var i harnisk etter det pinlige tapet for to uker siden, spesielt blant de som tok turen helt opp til Bodø.

Roma spilte 1-2 hjemme mot Milan denne helgen, det andre tapet på kort tid mot store konkurrenter, det andre laget var Juventus.

Dermed har Roma falt litt bakpå når det kommer til de andre topplagene helt på toppen av Serie A-tabellen.

Glimt vant igjen denne helgen, og med Molde sitt store 0-6-tap for Godset er Glimt nå virkelig i førersetet når det kommer til Eltieserie-tittelen denne sesongen.

Hvem vinner av Roma og Bodø/Glimt?

Roma er store favoritter her, og det er som sagt ventet at Mourinho kommer til å stille med sitt beste mannskap, og igjen ta over førsteplassen i gruppen.

Men Glimt viste også sist høst at de kan hamle opp med god italiensk motstand på bortebane, da de tapte 1-2 mot Milan. Jeg tror Glimt klarer å ta med seg et poeng her.

Jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Henrikh Mkhitaryan hos Roma og Erik Botheim hos Bodø/Glimt.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne kampen fra Champions League, så er det TV2 som har rettighetene i Norge, og kommer til å sende kampen på sine sportskanaler, og på strømmetjenesten TV2 Play.

Men du kan se mye annen fotball med live stream på nett. Les mer om hvordan du streamer fotball hos Unibet online nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser