Kampprogram

Roma
vs
Atalanta

Se toppkampen fra Serie A mellom Roma og Atalanta med live stream

Det er klar tfor toppkamp i Serie A på Stadio Olimpico torsdag, mellom to av de største klubbene i Italia, og sett bort fra klubbene som ønsker Super League blant de absolutt, absolutt beste klubbene i Italia.

Atalanta er tredjeplassert før denne runden, og med sine 64 poeng er de bare to poeng bak andreplasserte Milan, og fire poeng foran femteplasserte Napoli.

Roma er på sin side plassert helt nede på en syvendeplass, noe som absolutt ikke er godt nok for fansen. 54 poeng er fire mindre enn Lazio på sjetteplass, og altså hele tolv poeng bak Champions League-kvalifisering.

Men om "superklubbene" får det som de vil så ville Roma vert fjerdeplassert, og dermed sikret seg Champions League-spill neste sesong.

Dog er det selvsagt ingen som vil at de beste klubbene skal forsvinne til en egen liga, selv om det kanskje betyr at de kan få en litt lettere vei til Champions League.

Et Champions League som ikke vil ha samme klang etter at de 12 "superklubbene" har forsvunent ofr seg selv.

Hvem vinner av Roma og Atalanta?

Vi ser på Atalanta som små favoritter her. De spiller fantastisk fotball om dagen, eller det har de vel gjort i noen år nå. Men formen har kommet seg fra starten av sesongen.

Roma har vært ustabile, og er ikke like sammensveiset som det gjestene er. Vi tror Roma faller akterut og Atalanta tar et nytt steg mot Champions League neste sesong.

En turnering de nå har blitt ogdt vant med å delta i.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Henrikh Mkhitaryan hos Roma og Luis Muriel hos Atalanta.

TV og live stream

Vil du se denne, eller andre kamper fra Serie A, så er det Unibet som er det beste alternativet i Norge. De sender alle kamper fra både Serie A og Coppa Italia til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser