Kampprogram

Roma
vs
AC Milan

Se Serie A-kampen mellom Roma og AC Milan med live stream på nett

AC Milan skal søndag kveld spille en av sine viktigste kamper så langt denne sesongen, da de etter to tap på rad skal prøve å vinne borte mot Roma. Ikke bare for å holde tritt med Inter forann seg på tabellen, men også holde Juventus og nettopp Roma på behagelig avstand bak på tabellen.

For etter å ha ledet Serie A i over halve sesongen, er Milan nå på etterskudd, og må virkelig ta seg sammen om ikke Champions League-plassen skal ryke også.

For med 49 poeng er det nå hele fire poeng opp til Inter på andreplass, mens Juventus følger p åtredjeplass, bare fire poeng og med en mindre kamp spilt bak.

Roma er fjerdeplassert med sine 44 poeng, mens Atalanta og Lazio følger bak der igjen med sine 43 poeng.

Roma har hatt en stabil form i det siste, og har tatt 10 poeng på de siste seks ligakampene, noe som sørger for at de fortsatt er med i kampen om Scudettaen.

Milan kom seg videre i Europa League på torsdag, da 1-1 hjemme mot Røde Stjerne sørget for at de gikk videre med 3-3 sammenlagt.

Hvem vinner av Roma og Milan?

Det er nok Roma som er små favoritter her, men det kommer til nok å bli et veldig tett oppgjør, og vi håper det blir mange mål, og dermed også god underholdning for oss nøytrale tilskuere.

Med to tap på rad så må Milan vinne dette oppgjøret, og vi tror faktisk at de kan komme tilbake, og sørge for at Inter fortsatt får kamp om tittelen denne sesongen.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Edin Dzeko hos Roma og Zlatan Ibrahimovich hos Milan.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser