Kampprogram

Real Sociedad
vs
Villarreal

Se kampen mellom Real Sociedad og Villarreal med live stream

Se kampen mellom Real Sociedad og Villarreal med live stream

Det er klart ofr den første La Liga-runden i det nye året, og vår egen Martin Ødegaard og hans Real Sociedad tar imot Villarreal på hjemmebane, i det som er en tøff kamp om en topplassering i La Liga.

Før denne kampen ligger La Real på en femteplass på tabellen, med 31 poeng på de første 18 kampene. Det er ett poeng mindre enn Atletico Madrid på fjerdeplass, og seks mer enn Villarreal på tiende. Det er med andre ord tett bak toppen på tabellen.

Sesongen har vært meget sterk så langt for nordmannen og hans lagkammerater, og en femteplass midtveis i sesongen er meget sterkt for et lag som langt fra blir sett på som ett av de beste i Spania.

Villarreal er på sin side ett av lagene som har vært oppe å snust på topp-fire plasseringer det siste tiåret, og er dermed en meget tøff motstander for Real Sociedad søndag.

To seire på rad har sørget ofr at de gulkledde nå har klatret opp og lagt bunnstriden på trygg avstand bak seg på tabellen.

Martin Ødegaard har utmerket seg som en av ligaens beste spillere så langt denne sesongen, og står med syv målpoeng etter de 18 første kampene. Nordmannen er svært sentral i det metse som skjer offensivt på banen når Real Sociedad spiller fotball.

Hvem vinner av Real Sociedad og Villarreal?

Vi tror dette kommer til å ende med hjemmeseier. De har vært såpass gode på hjemmebane denne sesongen, og Villarreal har vært ustabil i høstsesongen.

Real Sociedad er stabile, og vi tror den offensive trioen sørger for at det nok en gang ender med tre poeng på deres nye hjemmebane.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Real Sociedad og Gerard Moreno hos Villarreal.

TV og live stream

Du ser denne kampen hos Unibet. Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem.

Og alle som har aktive kontoer hos Unibet ser alt de har å tilby av live fotball. Hos Unibet ser man alt fra ligaer som blant annet La Liga, Serie A, Bundesliga, Championship, Eredivisie og Ligue 1.

Les mer om hvordan du stremer fotball gratis med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser