Kampprogram

Real Sociedad
vs
Valladolid

Se kampen mellom Real Sociedad og Valladolid med live stream

Real Sociedad suser videre, og kan med seier hjemme mot Valladolid fredag kveld faktisk klatre helt opp på en tredjeplass på La Liga-tabellen.

Martin Ødegaard og co har en kamp til gode på de resterende topplagene, og er for øyeblikket sjetteplassert i La Liga med 40 poeng. Atletico Madrid er tredjeplassert med tre poeng mer og lik målforskjell.

Sevilla innehar for øyeblikket fjerdeplassen etter at de slo femteplasserte Getafe hele 3-0 på bortebane sist helg.

Villarreal og Valencia følger på plassene bak La Real med to poeng mindre, men også de har én kamp mer spilt enn Ødegaard og co.

Dermed er det, med 14 kamper igjen å spille, forbausende gode sjanser for å se Real Sociedad i Champions League neste sesong. Men om det blir med Martin ødegaard? Det er usikkert.

Men om det ikke blir Champions League-spill med Real Sociedad så betyr det at han trolig har vendt tilbake til Real Madrid, der det også selvsagt blir Champions League-spill.

Fredagens motstander Real Valladolid har litt mindre sjanser for å kvalifisere seg til Europa neste år. Etter 25 spilte kamper at de tatt 29 poeng, noe som holder til en 15. plass så langt, men det er syv poeng ned til nedrykksplassene.

Hvem vinner av Real Sociedad og Valladolid?

Real Sociedad har nå vunnet hele fire hjemmekamper på rad, og ser ut til å stortrives på deres nyrenoverte Real Arena. Sist hjemmekamp endte med hele 3-0 over Valencia.

Real Valladolid er som nevnt et av de svakere lagene i ligaen, og har heller ikke imponert stort på bortebane denne sesongen. Med andre ord er det selvsagt ødegaard og co som er storfavoritter her, og det stempelet tror vi de stortrives med.

Vi tror det ender 3-1.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Real Sociedad og Hatem Beb Arfa hos Real Valladolid.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret med live stream online så er det tilgjengelig hos Unibet, som alle andre kamper fra både La Liga og Copa del Rey.

Det eneste du behøver er en aktiv konto, som vil si du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

I tillegg til La Liga og Copa del Rey sender unibet tusenvis av kamper gjennom året fra ligaer som Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og Eredvisie.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser