Kampprogram

Real Sociedad
vs
Valencia

Se La Liga-kampen mellom Real Sociedad og Valencia med live stream

Forrige ligakamp ble utsatt for Real Sociedad, og Martin Ødegaard og co har dermed fått en to uker lang pause siden forrige gang de spilte fotballkamp. Det bør være en fordel hjemme mot Valencia, som kommer fra spill mot Atalanta i Champions League så sent som på onsdag.

Det var grunnet en brann i nærheten av stadion at forrigge helgs bortekamp mot Eibar ble kansellert og utsatt for Real Sociedad sin del.

Den kampen skal spilles igjen senere i vår, og Real Sociedad må dermed belage seg på å ha én kamp mindre spilt enn Valencia og de andre lagene i nærheten på La Liga-tabellen. Det kan absloutt være en fordel.

For tiden ligger Real Sociedad på åttendeplass på tabellen med 37 poeng på 23 kamper. Det er ett poeng mindre enn Valencia på plassen over, som nevnt har de én kamp mer spilt enn Real Sociedad.

En seier her vil med andre ord gi Sociedad en enorm fordel i kampen om en plass i Europa neste sesong. Det er bare tre poeng opp til Atletico Madrid på fjerdeplass, som også har én kamp mer spilt enn det Real Sociedad har.

Hvem vinner av Real Sociedad og Valencia?

Dette blir spennende. Det nye unge taltenfulle mannskapet til Real Sociedad mot den gamle storheten Valencia.

Det kommer til å bli jevnt, men Real Sociedad har fordelen av å spille hjemme, og er også i bedre form en ndet Valencia er.

I tillegg er hjemmelaget som nevnt nesten to uker unna sin forrige kamp, mens gjestene spilte så sent som på onsdag denne uken. Det tror vi blir avgjørende.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Real Sociedad og Maxi Gomez hos Valencia.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra La Liga og Copa del Rey.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser