Kampprogram

Real Sociedad
vs
Real Madrid

Se La Liga-toppkampen mellom Real Sociedad og Real Madrid med live stream

Det er klart fort en skikkelig godbit fra La Liga denne helgen, når årets største overraskelseslag Real Sociedad tar imot ligaleder Real Madrid til dyst lørdag kveld.

Real Sociedad, eller La Real som de liker å bli kalt, ledet lenge La Liga denne sesongen, men har siden blitt tatt igjen av Real Madrid, og nå sist Atletico Madrid.

Er stadig nummer tre på tabellen etter 15 serierunder, og er fire poeng bak Real Madrid, som ser ut som de store tittelfavorittene per dags dato.

Alexander Sørloth har blitt varmere og varmere i trøyen i La Real, men har enda til gode å virkelig slå igjennom for sin nye klubb, står per dags dato med to mål til sammen i både La Liga og Europa League.

Det er selvfølgelig ikke godt nok, men jeg håper og tror at han får mer tillit etterhvert og dermed også blir enda varmere i trøyen.

Sevilla og Real Betis følger rett bak La Real på tabellen, og er bare henholdsvis ett og to poeng bak, dermed lever pallplassen farlig for laget fra San Sebastian.

Hvem vinner av Real Sociedad og Real Madrid?

Her er selvfølgelig gjestene fra den spanske hovestaden store favoritter, og de vil etter alle solemerker ta med seg alle tre poengene med hjem til Madrid.

Men det blir ingen enkel kamp, Real Sociedad har vært gode i år, og har vist seg ekstremt vanskelig å score mål på. Derfor tror jeg det blir en knepen seier for gjestene.

Jeg tror det ender 0-1.

Se opp for:

Svenske Alexander Isak har blitt den store stjernen i Sverige de siste sesongene.

Karim Benzema ser aldri ut til å bli hverken eldre eller dårligere med årene.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra La Ligamed live stream på nett så har vi gode nyheter til deg. Kampen sendes nemlig gratis hos Unibet for alle kunder med en aktiv konto.

I tillegg til La Liga sendes også ligaer som Serie A, Bundesliga og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser