Kampprogram

Real Sociedad
vs
Real Madrid

Se La Liga-kampen mellom Real Sociedad og Real Madrid med live stream

Det er klart for en av de mest spennende kampene i avslutningen av denne sesongens La Liga, når Martin Ødegaard og hans Real Sociedad-lag skal besøke nordmannens moderklubb, Real Madrid, på hjemmebane.

De eto klubbene spilte ligakamp så sent som på torsdag, og det var ingen hyggelig opplevelse for Martin Ødegaard og co. De møtte Alaves på bortebane, og slet med å spille sitt eget spill, kom til få sjanser, og nordmannen ble byttet ut etter bare en times spill.

Kampen endte til slutt med 2-0 til vertene, og nå ligger Champions League-plassen i en tynn tråd for La Real, med bare 9 kamper igjen å spille.

Da var det en hyggeligere opplevelse for Zinedine Zidane og co. De tok imot Valencia på hjemmebane, og ga seg ikke før det sto hele 3-0, og dermed er det for alvor kamp om La Liga-tittelen fortsatt.

Med 29 kamper spilt er Real Madrid bare to poeng bak Barcelona på tabellen, og det er hele 11 poeng ned til Sevilla. Dermed er det som vanlig en kamp mellom de to gigantene, om hvem som løfter pokalen når sesongen er ferdigspilt i månedsskiftet juli/august.

For Real Sociedad sin del rykket de ned to plasser etter tapet torsdag, og uavgjort hjemme mot Osasuna på forrige søndag, og befinner seg nå på sjetteplass, tre poeng over Villarreal på syvendeplass.

Hvem vinner av Real Sociedad og Real Madrid?

Real Sociedad vant faktisk den forrige kampen de to klubbene spilte mot hverandre. Det var på Santiago Bernabeu, i Copa del Reys semifinale.

Den kampen vant Martin Ødegaard og co, og svenske Alexander Isak var den store stjernen med to mål på tampen av kampen.

Forrige ligakamp endte med en 2-0-seier til Real Madrid på hjemmebane, det var før jul i fjor. Så hjemmelaget har litt å revansjere i ligaen her.

Men De har vært urovekkende svake etter korona-pausen, og vi ser på dem som ganske klare underdogs i dette oppgjøret.

Vi tror det ender 1-4.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Real Sociedad og Eden HAzard hos Real Madrid.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra La Liga så anbefaler vi Unibet. Unibet sender alt av kamper fra La Liga og Copa del Rey.

Alt du trenger for å se fotball gratis his Unibet er en aktiv konto, som vil si at du enten har penger disponibelt på konto eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Du kan les mer om hvordan du ser la Liga, Bundesliga, Serie A og andre store ligaer hos Unibet enten ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser